L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 7 de novembre del 2019

La Junta Local Fallera recupera el concurs fotogràfic "Paco Teodoro"

 foto de FDF Junta Local Fallera de Tavernes de Valldigna.





Ahir dimecres, dia 6 de novembre, la Junta Local Fallera de Tavernes va arreplegar les fotografies participants en el concurs de fotos falleres "Paco Teodoro", un concurs que reflecteix el meravellós món faller i que serà la imatge del cartell anunciador de les festes de Sant Josep del 2020.

La Junta Local Fallera recupera així aquest concurs que porta el nom d'una de les persones que millor han plasmat, primer en el rodet i després en la targeta digital de la seua càmera fotogràfica, el món de les falles valleres en concret, i la vida i paisatges de la Valldigna en general.

Recordem que els participants podien presentar com a màxim 3 obres per cadascun i no es permetia el retoc digital de la imatge.  El guanyador el coneixerem el dia 9 de novembre, dins de l'acte d’exaltació de la fallera major de Tavernes 2020, Cristina Martí Martínez.