L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 15 de novembre del 2019

El treball iniciat aquestes setmanes en la Goleta... al fons de la mar



Temporal, vent... ones d'alguns metres assoten novament les platges de la costa valenciana, entre elles les de Tavernes i afecten especialment la Goleta.

Feia unes setmanes que Demarcació de Costes havia iniciat la reposició d'arena, extreta de la pròpia platja vallera a principi, en concret al costat del canal que separa la platja de Xeraco i la de Tavernes. Després sembla ser que l'arena s'extreia de la platja d'Ahuir, a Gandia,  i a pocs metres de les dunes protegides, cosa que ha agradat ben poc a l'Ajuntament gandià.



Siga com siga, i d'on vinga l'arena, des de fa uns dies la platja de la Goleta s'ha quedat novament sense arena. L'embat de les ones s'ha endut per davant els muntons que hi havia preparats per iniciar els treballs, i d'aquells muntons no en queda res. Tot llançat a perdre.



Una vegada més i en van... repetir la faena del matalafer, fer i desfer.... Costes fa, la mar desfà i així una, darrere una altra vegada.... No diem res més. És un tema massa sabut. Les fotografies d'ahir parlen per nosaltres.


I de nou una passada de canyes abocades sobre l'arena. Des de principis de setembre fins ara han estat tres aportacions de canyes des del mar. Aquesta vegada menys que les altres dues, però novament les canyes... 

La història repetida. Molts anys repetida. I sense canviar. Un any més.