L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 12 de novembre del 2019

El taller "Et Formem" actua als horts escolars del CEIP Divina Aurora i Sant Miquel, i als ullals vallers


El taller "Et Formem" continua les tasques de col·laboració de la posada en marxa, preparació i manteniment dels horts escolars, i ha ha treballat fa uns dies en els dels CEIP Divina Aurora i Sant Miquel.
L’alumnat d'Et Formem ha estat arrancant males herbes, airejant la terra, escampant substrat, entre altres treballs, per tal de preparar el terreny per a que les xiquetes i xiquets puguen gaudir dels seus horts escolars.
També han continuat les actuacions en els ullals vallers, en concret l'Ullal Gran i el de les Penyetes, una tasca que efectua l’especialitat de forestal amb l'objectiu de mantenir i millorar els dos espais humits singulars del nostre terme. També han efectuat tasques de pintada del mobiliari urbà, desbrossament i de reg dels arbres que recentment s’han plantat

L'Ajuntament, a través de la regidoria de Foment, participa des de fa uns anys en els projectes del programa formatiu "Escoles d’Ocupació Et Formem", cofinançats pel Fons Social Europeu dins del marc del Programa Operatiu Comunitat Valenciana 2014-2020. El programa està destinat a persones aturades que presenten dificultats d’inserció laboral o pertanyents a col·lectius vulnerables, i compren dues etapes en les quals l’alumnat rep formació teòrica i efectua pràctiques professionals per a l’obtenció d’un Certificat de Professionalitat.