L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 27 de novembre del 2019

El Festivern enguany tindrà 4 dies d'activitats i concerts


El calendari ha jugat a favor del Festivern i de Tavernes i com que es dona la circumstància que el dia 28 de desembre és dissabte ( i dia dels Sants Innocents) enguany el festival començarà eixe dia 28 i fins el dia 1 de gener, amb la qual cosa s'aprofita un gran pont i es guanya un dia més d’actuacions musicals i d’actes festius a Tavernes.

I no, no és cap innocentada, enguany seran quatre dies de concerts per acomiadar el 2019 i donar-li la benvinguda com cal al 2020. I tot això passa en l’any en que el Festivern, que ha triat com a lema “Cap d’Any aborigen” celebra el seu 15é aniversari, dels quals les darrers 9 edicions s’han celebrat sense cap problema ni cap aldarull a Tavernes.

Un dia més, i amb l circumstància que excepte el dilluns, dia 30, la resta de dies tenen un marcar caràcter festiu, afavorira l’activitat de restaurants, començos i bars de Tavernes, com reconeixia fa uns dies en la premsa el regidor responsable de Festivals, Josep LLácer.




El dimarts, dia 15, ací en la Cotorra vam avançar el cartell del Festivern 2019, i ara recordem que enguany el concert comptarà amb moltes novetats, sobre tot referent a control i en la recercar de la seguretat de tots els assistents, tot en base a les recomanacions fetes des de la Generalitat com des dels cossos de Seguretat.

Tal com es va fer públic fa unes setmanes, la zona d’acotada estarà completament acotada  i tindrà un control d’accés, hi haurà carrils de seguretat pe transitar la gent i les serveis d’emergència, i  s’haurà de guardar una distància entre les tendes, a més de tindre limitació quan a nombre d’ocupants i prohibició expressa de fer focs i altres activitats que puguen ser perilloses. També cal indicar que l’accés a la zona d’acampada no es podrà efectuar si el festiverner/a no ha adquirit l’abonament d’acampada, cosa que no es podrà fer separada de l’entrada.

I un any més, al voltant del Festivern, hi haurà els tradicionals campionat de futbet, pilota, bàsquet, així com el concurs de paelles i activitats culturals, encara que no s’han donat a conèixer encara.

Elaboració pròpia