L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 1 de novembre del 2019

El CEIP Magraner presenta en la reunió d'escoles UNESCO el pla de treball 2019-2020


Les escoles valencianes associades "UNESCO", entre les quals hi ha el CEIP Magraner de Tavernes, s'han reunit a Alcoi per tal de traslladar i posar en comú tota la informació d’inici de curs sobre funcionament i organització de la xarxa.

El coordinador valencià, Jesus Martínez va exposar les novetats després de la reunió de coordinació nacional i les propostes per al curs que ara iniciem, així com relació de centres nous que s’incorporen o els que han marxat per no haver presentat el projecte o documentació.

El CEIP Magraner va estar representat per la professora coordinadora Amparo Albacete i pel cap d'estudis Fran Lledo, els quals van informar com el centre valler pensa enguany dur a cap el projecte "Desplastificat", en el qual ja s'ha treballat fermament cursos passats. Cal recordar que el curs passar va ser el CEIP Magraner qui va acollir la reunió de coordinació, que enguany com es rotativa s'ha celebrat a Alcoi.

Cal remarcar, com a conclusions, la voluntat dels centres de dur a cap una trobada d’alumnat dels centres de primària que participen en les activitats UNESCO, a semblança de com es fa en l'ensenyament secundari. Aquesta primera Trobada Unesco s'ha programat pel 27 de març del 2020 a la localitat d'Alcoi, i pot tindre com a participants un total de 17 centres valencians. El CEIP Magraner va proposar que la trobada d’alumnes a celebrar el 2021 siga a Tavernes, per a la qual cosa esperen comptar amb l’ajut, com sempre han tingut, de l’Ajuntament.

El treball que desenvolupen els distints centres es comparteix en la plataforma "e-tweening", la qual actua com a plataforma global, que arreplega tots els treballs i projectes realitzats. Hi ha la idea de presentar aquesta metodologia de treball al concurs mundial que se celebra al Japó, on es presentarien els projectes globals de "Desplastificat” i el de "Patrimoni".

Elaboració pròpia
Foto facebook