L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 7 de novembre del 2019

El candidat de Compromís-Més País ha visitat avui Tavernes


 Joan Baldoví, cap de llista de "Compromís-Més País" a les eleccions a diputats del pròxim diumenge, el10N, ha visitat aquest matí Tavernes aprofitant que la jornada és dia de mercat a la nostra localitat.

Joan Baldoví ha pogut parlar amb els vallers i valleres, molts dels quals li han agraït la defensa que fa en el Congrés de Diputat, dels interessos dels valencians i en especial de l'agricultura. El candidat ha estat acompanyat per Jordi Joan, exalcalde i actual secretari autonòmic d'Innovació i Transformació Digital, per l'alcalde de Tavernes, Sergi Gonzàlez, i per regidors i militants de l'agrupació local de Compromís.



Joan Baldoví s'ha mostrat molt content d'estar de nou a Tavernes, a qui considera també sa casa, tant pels amics que té, com per haver treballat durant uns anys a la nostra població, cosa que li fa conéixer ben bé els problemes i necessitats vallers.

El cap de llista de Compromís ha remarcat que "som l'únic partit que defensa els valencians, però som també el vot útil per aconseguir trencar la situació de paràlisi política a la que ens han abocat el PSOE i UP per la seua falta d'arribar a acords de govern". Baldoví que s'ha mostrat confiat a aconseguir 2 diputats per la província de València, ha assegurat que treballaran per aconseguir un govern de progrés i barrar el pas a una dreta que ara es veu amb una segona oportunitat per la irresponsabilitat de no haver aconseguit un govern després del 28A.



Quan a temes de Tavernes, Joan Baldoví ha reiterat que seguirà presentant com a esmenes al pressupost de l'Estat l'execució del projecte del riu Vaca i l'inici del projecte que solucione d'una vegada els problemes de la Goleta, així com impulsaran les entrades i eixides a l'AP-7, una de les quals ha estat sol·licitada per Tavernes amb motiu del pròxim alliberament. "Portem anys presentant les esmenes del Vaca i la Goleta al Congrés, demanant les solucions definitives, que no han arribat pel vot sempre en contra del PP, i en els darrers pressupostos pel vot en contra conjunt del PP i Ciudadanos".