L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 12 de novembre del 2019

Compromís informa públicament les dades del préstec del canvi de gespa del camp d'esports


Compromís Tavernes ha donat a conéixer les dades reals del préstec de la substitució de la gespa del camp d'esports.   Segons aquestes dades, els interessos reals del préstec al cap dels 13 anys (12 d'amortització de capital i un de carència) serien 6.620 i si es paga a abril o maig, perquè es  torna el préstec amb els diners de la liquidació del pressupost del 2019, es pagaran entre 350 i 400 euros.

Compromís indica en el seu perfil de facebook, on ha informat de les xifres concretes que els ha ofert una entitat bancària de Tavernes, que "algú (de l'oposició) ens explique d'on ixen els 40.000 euros d'interessos", en referència al que va afirmar l'oposició que costarien els interessos, encara que va hi haver algun partit que va arribar als 48.000 euros. Això sí, en cap dels casos cap partit de l'oposició ha informat d'on ha tret eixes quantitats.

Si finalment es du a cap la firma del préstec per a canviar la gespa, Compromís ja ha avançat que pensa tornar de seguida el préstec. "L'amortitzarem amb el superàvit que tindrem de 2019, el proper mes d'abril. El cost pel que fa a interessos seria així de 350-400 euros aproximadament. És l'única via per a tindre la gespa instal·lada l'estiu vinent".