L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 27 de novembre del 2019

Càritas organitza per al divendres, dia 29, la tradicional "Trobada Nadalenca"




Càritas celebra el divendres, dia 29 (des de les 4’30 de la vesprada fins a les 8 de la nit),la tradicional "Trobada Nadalenca" dins de la campanya institucional: “El teu compromís millora el món”, que ens convida en aquests moments d’Advent i Nadal a obrir els ulls i a retornar l’esperança a totes aquelles persones que l’han perduda com a conseqüència de la injustícia, el patiment i la precarietat de vida.

Càritas afirma que "és temps de néixer, de trobar-nos i fer possibles els nostres somnis de donar llum als propòsits que busquen canviar i millorar aquest món, de posar-nos ma a l’obra". 


La trobada al Mercat Municipal permetrà gaudir de les actuacions de Jordi Grau i Ana Gómez, de veure l’exposició de Targetes de Nadal que han preparat els més menuts de les nostres parròquies i... com no !!! de berenar tots junts i assaborir les millors coques dolces i salades de fabricació casolana, de degustar una bona tassa de xocolate amb bunyols, de tastar els primers pastissets de moniato de Nadal i de delitar-nos amb els menjars típics d’altres cultures i ètnies, preparats pels alumnes d’alfabetització.

L'acte servirà també per a iniciar la "Campanya dels quilos" que com tots els anys organitza Càritas en arribar aquest temps.



Remés