L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 29 de novembre del 2019

Campanya de la Regidoria de Medi Ambient a favor del reciclatge




La Regidoria de Medi Ambient, que presideix Mònica Palomares, ha informat al funcionariat de la pròxima col·locació de contenidors de paper i plàstic en els edificis municipals, més en concret a l'Ajuntament, Casa de la Cultura/Biblioteca, Poliesportiu, Braç Treballador, Tourist-Info, Oficines de Policia, Oficines platja, Llar dels Jubilats, Mercat Municipal, Guarderia Municipal i Camp del Vergeret.

La regidora Mònica Palomares considera que davant els múltiples reptes mediambientals a què s’enfronta la Terra, les solucions no han de partir només de les altes esferes governamentals i directives, sinó també del dia a dia de la gent, que ha de convertir el fet de reciclar en un hàbit més.


Contenidors escolars

La regidora ha recordar que " bona part del dia la passem en la faena, i tant l’empresa com el treballador han d’adoptar una actitud responsable davant del reciclatge, duent a terme mesures senzilles que permeten que el lloc de treball esdevinga un espai més eficient i respectuós amb el medi ambient". 


Mònica Palomares confia que la iniciativa ajude a incorporar pràctiques sostenibles en el lloc de treball, perquè, encara que tinguem la impressió que no és responsabilitat nostra, tots hem d’aportar el nostre granet d’arena per a reciclar en l’oficina amb èxit.

La campanya en els centres educatius

Recordem que aquesta campanya de conscienciació envers el reciclatge ja es du a cap en els centres educatius vallers, que van rebre els corresponents recipients (vore fotos) on els alumnes han confeccionat fins i tot els cartells indicadors.


Contenidors escolars
Una altra novetat quan educació medi ambiental en les escoles és la confirmació de les visites a la planta de reciclatge de Guadassuar, on tots els centres ja tenen la data concertada, i podran visitar la planta de forma gratuït. Els viatges han estat gestionats per la regidoria de Medi Ambient i serà el Consorci Ribera-Valldigna qui es farà càrrec de les despeses dels autobusos.

Aquestes visites ja han començat, i va ser el passat dia 12 el col·legi HHDC qui va encetar aquestes visites guiades i explicatives del que és una planta de tractament i com s'hi treballa.