L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 4 de juny del 2019

Ximo Pons, de la falla la Via, nou president de la Junta Local fallera


Ximo Pons Grau és el nou president de la Junta Local Fallera de Tavernes després d’un any en que l’entitat ha estat regida per una junta gestora, que s’ha encarregat d’organitzar els actes,  i on també hem viscut un any sense fallera major.

Ximo Pons ha presentat la seua candidatura amb l’objectiu de regenerar la Federació de Falles en l’acabament d’un any que podem considerar de transició. Ha estat president de la Falla la Via, a la qual pertany i persona de sempre fallera, amb la qual cosa coneix el món faller.

Les darrers setmanes el candidat havia estat consultant i conversant amb els presidents de les falles sobre la nova etapa que es podia encetar, i les seues propostes han estat acceptades de manera que anit mateix era proclamat com a nou president.

El nou president, des de l’experiència d’anys en el món faller, considera que  les falles valleres són suficientment importants i estan arrelades dins de la societat vallera per a comptar amb una estructura estable que gestione tot el que hi ha al voltant de la festa.

En els pròxims dies és d’esperar que es conega l’equip de gent que ajudarà i col·laborarà amb el nou president que té quasi un repte immediat: aconseguir que Tavernes recupera la figura de Fallera Major de la ciutat ( i si damunt aconseguirà també la de fallera infantil, ja seria tot eun èxit) que represente a totes les sis comissions i a Tavernes en els actes de fora la ciutat.

Donem  l’enhorabona a Ximo Pons i Grau i li desitgem tota la sort en aquesta nova etapa i experiència fallera que inicia.