L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 4 de juny del 2019

Una operació de la Guàrdia Civil contra la droga a Cantalot se salda amb 15 detinguts




Els veïns de la barriada del Cantalot s’han despertat avui de bon matí amb un gran desplegament operatiu de la Guàrdia Civil i on sembla que han intervingut unitats dels cossos especials. Segons han dit els veïns, la barriada de Cantalot estava tot ocupat per la Guàrdia civil, que apuntaven a uns 50 agents els implicats en el que semblava una operació antidroga.


“Las Provincias” es fa ressò de l’operació i dóna més detalls indicant que han intervingut agents de la Guàrdia Civil de Tavernes i que haurien estat detingudes 15 persones en una operació on s’han registrat 15 habitatges.

L’operació es va iniciar en la passada nit i els agents s’han incauta de diners en metàl·lic, que suposadament, prové del tràfic d’estupefaents, dosi de cocaïna i marihuana. 



La realització de l’operació ha corregut com la pólvora per la ciutat perquè al llarg del matí s’han escoltat les sirenes dels cotxes patrulles al circular per la ciutat.