L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 26 de juny del 2019

Un any més la Diputació neteja les platges de Tavernes en la temporada estival


La Diputació de València serà l’encarregada un any més de netejar la platja de Tavernes dins del programa provincial de neteja del litoral i al qual es pot acollir qualsevol municipi costaner de la província, com fa Tavernes des de fa molts anys

A més de la platja de Tavernes, a la nostra comarca la Diputació també neteja les platges de Gandia, Daimús, Guardamar de la Safor, Bellreguard, Miramar i Piles .

La neteja de les platges va començar el passat dia 1 de juny, i com es habitual serà fins el 30 de setembre de manera diària gràcies a un equip de 12 mecànics conductors, 1 capatàs  i cap de secció, comptant aquests mitjans humans amb l’ajut de 17 tractors, 15 màquines neteja platges i 3 camions per al transport de residus, 4 furgonetes i 1 vehicle tot terreny.

La Diputació de València neteja un total de mig milió de metres quadrats de platja amb 20 km de línia de costa, i suposa una inversió per a l’ens provincial de 354.000 euros, Cal dir que en el cas dels municipis, la Diputació paga el 87% del cost de la campanya de neteja i els municipis el 17%.

L’entitat provincial ha fet una crida especial perquè els usuaris eviten l’ús de plàstics, i més en especial els que són d’un sol ús, perquè solen acumular-se en la zona de bany i són un problema per al medi ambient i les persones.