L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 7 de juny del 2019

Treballs de millora del Passeig Colom



Les obres de reparació i millora del Passeig Colom en aquelles zones on el terra estava deteriorat pel pas del temps o per efecte de les arrels dels arbres continuen amb els treballs de substitució del paviment que havia estat arrencat feia uns dies.
 
 


El sistema usat és eliminar els quadres en mal estat, refer-los i després instal·lar el nou paviment, amb l'ajuda d'una màquina formigonera, moments que recullen les imatges que us oferim. Molts quadres es veuen ja completament tapats, i on ja s'ha efectuat el rentat de la pasta superficial per tal de descobrir la pedra de riu petita que porta mesclada, amb la qual cosa el paviment del passeig assoleix una uniformitat general. 
 
 
El nou paviment garantirà un millor transit en ser completament pla i evitarà caigudes i accidents dels vianants. El projecte es va aprovar el més d'abril del 2018, a càrrec del romanent del pressupost del 2017, i ha suposat a l'Ajuntament la inversió de 80.000 euros.