L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 23 de juny del 2019

Tavernes ja té enterrat una secció del col·lector de la platja



Les obres del col·lector de la platja avancen a bon ritme i actualment ja es disposa d'una tram enterrat. En aquesta darrer setmana, entre altres tasques, s'ha cobert de formigó, armat amb un mallàs de fil ferro soldat, el que és el primer tram del col·lector, cosa que les les fotografies permeten observar, i ja s'ha procedit a tapar la rasa. 



Cal indicar que les grans peces de formigó, que serviran per acoblar les tapes d'entrada d'operaris als pous de registre, es construeixen també sobre el mateix lloc. 

Peces de ferro ja recuperades del primer tram
Tapes de formigo dels pous de registre. Taparan l'obertura del col·lector que es veu per darrere
 
Les fotografies, encara que no ho deixen massa evident, permeten observar també els primers treballs de preparació, amb les capes de pedra, sobre les quals hi haurà la capa de rodament del vial de 18 metres d'ample que es construirà per unir les dues platges valleres. És també sobre aquest vial per on discorrerà el col·lector.

Treballs de preparació del vial
Al costat dels treballs del vial es pot vore el col·lector ja enterrat

Les obres del vial i del col·lector s'executen conjuntament i han estat adjudicades a Hidraqua, suposaran una inversió de 3 milions, amb l'objectiu d’eliminar problemes com la inundabilitat i facilitar el trànsit entre les dues platges. 

De tota manera, i si voleu una més ampla informació i fotografies de tot el procés fins ara, cal que cliqueu damunt del següent enllaç:

 https://lacotorradelavall.blogspot.com/2019/06/el-collector-de-la-platja-resum-de-les.html