L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 21 de juny del 2019

Sergi González elegit per l'assemblea de Compromís per a substituir Jordi Joan



Sergi González serà qui substituesca Jordi Joan com alcalde de Tavernes, segons ha decidit l’assemblea de Compromís celebrada aquesta mateixa nit.

Sergi González, de 36 anys, i  enginyer en Telecomunicacions, anava en el tercer lloc de la candidatura vallera i havia estat nomenat aquesta mateixa setmana com a responsable d’Hisenda, Esports i Obres, a més de ser el Coordinador de Govern.

En uns dies, i una vegada Jordi Joan firme la renuncia a l’alcaldia, es convertirà amb tota probabilitat en el nou alcalde de Tavernes donat que un hipotètic pacte a quatre no és gens probable.

Jordi Joan ha estat avui mateix nomenat secretari autonòmic d'Innovació, un departament dependent de la recent creada Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, i la seua acceptació suposa per les normes de partit haver de renunciar a l’Ajuntament valler.


La vicepresidenta i lideressa de Compromís, Mònica Oltra, ahir dijous a les 7 de la vesprada li anunciava que s’havia pensat en la seua persona perquè els pròxims quatre anys assumira una tasca de responsabilitat en el govern valencià i sobre tot li demanava que acceptara el repte de posar-se al capdavant d’una àrea de nova creació, per a la qual li indicava que confiaven plenament amb ell després de la gestió efectuada a Tavernes.

Un complet honor per a Jordi Joan i un orgull per a Tavernes, com s’ha dit en l’assemblea aquesta nit, el poder comptar amb un alt càrrec valler en el govern valencià. A més, es comprova que Compromís ha volgut premiar la bona tasca realitzada en la ciutat i que igualment confia en el que és encara alcalde valler per desenvolupar aquesta àrea nova relacionada amb la seua professió de professor universitari.

Recordem que Jordi Joan, doctor en Matemàtiques, que va ser en el seu dia premi extraordinari de la Universitat de València i premia a l’estudi de la Generalitat, a més de Premi Nacional de Matemàtiques, és actualment professor en excedència de la universitat.