L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 27 de juny del 2019

Les obres de millora del carrer Divina Aurora i adjacents continuen en execució



Les obres  de millora del carrer Divina Aurora i adjacents, adjudicada a l'empresa local "Grau Pascual" per  152.000 euros (iva inclòs), continuen la seua execució i ja son apreciables els canvis en moltes voreres, que han estat substituïdes per unes de noves




Les obres eliminen les barreres arquitectòniques allà on la situació física ho permet,   i s’amplien els espais per a vianants i persones amb mobilitat reduïda del carrer Divina Aurora i els seues encreuaments.  Els passos de vianants de tota la zona s'estan millorant amb una sèrie d’actuacions que busquen adequar-los a la normativa vigent en matèria d’amplada i accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda. Tot això comporta una evident millora de la seguretat vial dels vianants de la zona.


Millores en el sistema d'aigua potable


A més de les millores de voreres, s'actua també sobre les conduccions d'aigua potable i elèctriques per a millorar-les, sobre tot en els casos que afecten aspectes de la sanitat pública o prevenció de malalties. Seria el cas per exemple de les conduccions d'aigua potable d’uralita, que cal eliminar per ser suposadament cancerígena.




Les obres serveixen per a millorar el sistema de l’aigua potables, amb canvis fins i tot de les peces de distribució per altres modernes. Així mateix  es canvia el cablejat elèctric de llum i serveis com telefonia, internet, etc. que queden enterrats davall la vorera amb l'objectiu d'eliminar al màxim possible el cablejat actual per les façanes de les cases.



Aquesta obra correspon al capítol d'inversions del pressupost del 2018 que es va habilitat amb el romanent positiu del pressupost del 2017.