L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 7 de juny del 2019

L'ecoparc i el servei de recollida domiciliaria estan per a gastar-se

 
Zona del Ràfol al costat del riu. Les imatges valen més que les mil paraules que podem usar per explicar el que veuen els nostres ulls. I encara sort que no els han tirat enmig del riu, que no seria la primera vegada.


Una vegada més ens trobem davant la falta de consideració i respecte, primer al medi ambient en llançar arreu objectes que contenen elements contaminants (per cert, el passat dimecres era el dia del Medi Ambient) i, en segon lloc, envers al nostre terme i a les normes que hi ha establertes sobre llocs d'abocaments i ecoparc.


I la pregunta és: que serà més difícil i complicat dur eixos mobles fins al Ràfol i abocar-los allí, o una vegada en el vehicle dur-los a l'ecoparc? Perquè, si encara hi ha gent que no ho sap, Tavernes disposa d'un ecoparc gratuït on deixar mobles, electrodomèstics, etc. a més del servei d'arreplegada per les cases, totalment gratuït, on només cal avisar a l'Ajuntament perquè s'ho emporten.