L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

divendres, 28 de juny del 2019

L'associació ACUDE celebra la festa anual de fi de curs



L'Associació de Cuidadors de Dependents (ACUDE) ha celebrat el fi de curs 2018-19 amb una festa d'ampla participació amb el lliurament dels obsequis a les persones majors que participen en els tallers, en concret els han entregat una orla de fi de curs, els treballs que han realitzat al llarg del curs i una torre representativa de la Torre de Guaita de la platja vallera.



Com es pot vore un bon ambient, on el cantant local José David ha animat l'acte i s'ha repartit orxata i fartons ams els presents. En representació de l'Ajuntament han estat Sergi González, primer tinent alcalde i candidat a l'alcaldia, la regidora de Serveis Socials Noe Alberola i Quique Chofre per Compromís, així com Carlos Gimeno i Toni Franco, els regidors de Ciudadanos, i Eva Palomares, la portaveu del PP.


Recordem que ACUDE és una entitat sense ànim de lucre, que ve efectuant des de fa anys una impagable tasca social amb tallers on els cuidadors es dediquen a l'atenció integral de les persones dependents per tal de millorar-los la salut i la mobilitat. 



En els tallers també es treballa la psicomotricitat i s'atén la recuperació de les funcions cognitives de memòria, atenció i llenguatge, entre altres, en les sessions dedicades a l’estimulació. Es realitzen treballs amb les famílies o cuidadores per tal que les activitats realitzades continuen en el domicili.