L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 13 de juny del 2019

L’Ajuntament de Tavernes celebra l’últim ple de la legislatura amb l'acomiadament dels regidors que no continuaran



La legislatura 2015-2019 la podem donar per acabada en l’Ajuntament de Tavernes després del plenari extraordinari celebrat anit, una sessió obligada per tancar les actes pendents i els assumptes de la legislatura i que va servir també, com és tradicional, perquè s'acomiaden els regidors que no continuaran en la legislatura 2019-2023.

Per banda de l'Ajuntament, i en paraules de l'alcalde Jordi Joan, es va reconèixer l’esforç, dedicació i el treball de cadascun dels membres de la corporació municipal en els quatre anys de legislatura, tot per fer Tavernes una ciutat millor.

El consistori va donar les gràcies per la dedicació mostrada als regidors i regidores que es van acomiadar ahir davant un saló d’actes ple de gom a gom. Els regidors foren Bea Ferreres, Perfecto Benavent, Pilar Ausina, Emili Enguix de Compromís; Domingo Pérez, Maria Ciscar del PP; Pilar Altur del PSOE i Eduardo Bononad per EU.

Tots ells van dedicar unes sentides paraules d’acomiadament, que foren correspostes per l'alcalde, Jordi Joan, quan els va expressar el seu agraïment en nom propi i de Tavernes, per la tasca realitzada durant la legislatura, amb un desig de molta sort en el futur.

Cal indicar que amb la legislatura 2015-2019 ja tancada, el pròxim dissabte a les 12 hores, al mateix saló de plenaris de l’ajuntament, es donarà inici a la nova legislatura amb la constitució de la pròxima corporació municipal i l’elecció de l’alcalde de Tavernes de la Valldigna.

Un adéu i un petit homenatge a Eduardo Bononad, primer alcalde de la democràcia

La sessió va servir per dedicar un emotiu adéu en les tasques municipals a Eduardo Bononad Sala, primer alcalde de la democràcia a Tavernes , i que va ser elegit l'any 1979 i va tornar a ser reelegit en el 1983 amb mandat fins el 1987. Van ser vuit anys al front del consistori en un temps en que, com ell recordava, es va haver de bastir un Ajuntament modern i democràtic des del no res i assentar les bases del que ha estat el Tavernes fins ara.

Eduardo Bononad, després d'un parèntesi de 4 anys en l'oposició, va ser reelegit alcalde en l'any 1991, càrrec que va haver de deixar per un accident que va estar a punt de costar-li la vida. L'última incursió en política ha estat en la legislatura que ara acaba, quan es va presentar com a cap de llista d'EU-Acord ciutadà.


 Per damunt de posicionaments ideològics, hem de reconéixer i valorar en positiu el fet que Eduardo Bononad ha estat sempre una persona integra, treballadora, tenaç, preocupada sempre per Tavernes i per l'interés general de la població, i bona prova del seu tarannà ha estat l'actual legislatura on sempre el seu posicionament polític ha estat argumentat, i cercant la millor solució als problemes diaris sorgits en les tasques i gestió municipal.

I permeta'ns, Sr. Bononad, que ens prenguem la llibertat, i pensem que molts vallers coincidiran amb nosaltres, que oblidant-nos de colors polítics de partit, li agraïm tants anys de dedicació a Tavernes, sempre fidel al seu posicionament polític i anteposant Tavernes per davant de tot. Tot un exemple.