L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 24 de juny del 2019

"Klez Circus" va animar ahir l'Avinguda de la Marina en la vespra de Sant Joan



"Klez Circus" de la Troupe Malabó, va ser l'espectacle triat enguany per l'Ajuntament de Tavernes per animar la vesprada d'ahir, vespra de Sant Joan, amb un espectacles de circ itinerant que va tindre molt bona acceptació i que es va desenvolupar al llarg de l'Avinguda de la Marina.



"Klez Circus" va proposar als espectadors un espectacle que va comptar amb la participació de sis artistes de la pista de circ russa, amb la seua carpa metàl·lica mòbil de quatre metres d'alçària amb trapezi fix itinerant. Un circ molt peculiar amb música original creada per a l'ocasió i un bateria que toca en directe a ritme de swing, jazz i country i el trapezi, com a colofó de l'estructura.