L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 12 de juny del 2019

Ja s'instal·la el col·lector de la platja: les primeres imatges




El muntatge dels tubs que formen el col·lector de la platja i una visió de com és aquesta estructura,  que evitara inundacions, ja es pot vore en la fotografia que us oferim.

El col·lector es munta a peces i es pot apreciar la manera en que es construeixen els pous de registre: cada nombre de metres deu haver-ne per tal de poder entrar els operaris o fer allí les connexions dels embornals del propi carrer.

Una vegada acoblats els tubs del col·lector i formada l'estructura en el tram de rasa que fins hi ha oberta,  les properes actuacions seran vessar el formigó fins cobrir el tub, amb la qual cosa es forma una mena de llosa sobre el col·lector que es reomplira fins a cota del carrer. 

Recordem que damunt del col·lector ha de transcórrer el vial perimetral de 18 metres d'ample que ha d'unir les dues platge.