L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 30 de juny del 2019

Informació de les activitats lúdico-esportives del mes de juliol a la platja



La regidoria d'Esports ha donat a conéixer el conjunt d'activitats lúdic-esportives que organitza al llarg del mes de juliol dirigit a tots els públics. Moltes d'aquestes activitats compten amb la col·laboració dels clubs locals.

Demà mateix, tal com ja hem informat en una altra notícia, arranca el Campionat de Futbet en el Parc del Nord, però també la gimnàstica de manteniment i l'aeròbic. Totes dues activitats tendran lloc en la zona annexa a la Torre de Guaita, la gimnàstica de manteniment dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 9 hores i aeròbic els mateixos dies (dilluns, dimecres i divendres) de 9 a 10 hores.

Altres activitats previstes són el campionat de futbol platja infantil, aleví i benjamí que, un any més i com és costum, es desenvoluparà sobre l'arena enfront de l'edifici Flamingo durant la segona setmana de juliol.

Altres campionats previstos són voleibol de platja per a jugadors/es infantils, alevins i benjamins el dimarts 16 de juliol a les cinc de la vesprada en la zona Padur-Delfines.

El XVIII Trofeu Seven de Rugbi tendrà lloc el dissabte 20 de juliol organitzat pel Tavernes Rugbi Club-Alpesa en la zona de Padur-Delfines;  el tennis platja el dimarts 23 i el dimecres 24 de juliol en la zona San Isidro-Acuarium i el torneig de tennis platja per a adults serà el dissabte 27 de juliol en la zona San Isidro-Acuarium.

Aquest mes de juliol finalitzara  amb les 12 hores de futbet per a infantils el dimarts dia 30 en la zona esportiva del Parc del Nord.

Les activitats programades són obertes i gratuïtes i l'Ajuntament ha disposat telèfons per a una major informació:  96 282 28 16 del poliesportiu municipal i 96 288 52 64 del Tourist Info de la platja.