L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 5 de juny del 2019

IMPORTANT: Tavernes es beneficia de nou dels programes d’ocupació per a joves "EMPUJU" I "EMCUJU"



Tavernes torna a ser un any més localitat beneficiada amb les subvencions del servei LABORA que permet contractar joves menors de 30 anys a través del programa AVALEM JOVES PLUS.

El consistori valler contractarà diferents joves sense qualificació (EMPUJU) i altres joves amb qualificació (EMCUJU), amb un contracte a jornada completa durant un període d’un any. El nombre de contractacions i la quantitat final de la subvenció encara estan per definir, però seran xifres semblants a les del passat any.


Recordem que l 2018 el govern municipal de Compromís va destinar 720.000 euros que serviran per a contractar 50 jóvens dins dels dos programes esmentats, EMPUJU I EMCUJU de foment de l’ocupació juvenil. 



El centre Labora de Sueca farà una preselecció de candidats per als llocs de treball, preferentment entre les persones que no són beneficiàries de prestacions o subsidis per desocupació. Per a la selecció dels candidats es tindran en compte els ingressos de la unitat familiar, les responsabilitats familiars, la diversitat funcional, la violència de gènere, la persistència en la situació de desocupació, l’adequació al lloc de treball i l’experiència laboral.

Els pròxims dies quedarà obert el termini d’inscripció per als dos programes i l'Ajuntament, ho informarà a les seues pàgines socials i a la pàgina web,cosa que ja pot fer amb normalitat
acabat el període electoral.



L'Ajuntament aconsella preparar amb anterioritat la documentació i estar assabentat dels requisits per a gaudir del pla d’ocupació. Els interessats poden dirigir-se a les oficines de Foment Local, situades a l’edifici Braç Treballador, carrer calvari nº 87, per a formalitzar la sol·licitud i comprovar si estan inscrits en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.


Per a poder formar part del programa AVALEM JOVES PLUS és indispensable tindre entre 16 i 29 anys, no estar treballant ni cursant cap acció formativa el dia natural anterior a la data d’inscripció i estar inscrit al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.