L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 24 de juny del 2019

Gran èxit de l'activitat de construcció de caixes-nius per ocells i ratspenats


Molt bona acollida va tindre ahir l'activitat realitzada pel Centre Excursionista de Tavernes en col·laboració de l'Ajuntament de construcció de caixes-niu per a ocells i ratpenats elaborats amb fusta en l'Avinguda de la Marina. 



Des de les 18 hores de la vesprada fins a les 20 hores es muntaren un total de 50 caixes nius, 35 d'ocells i 15 de ratpenats. Hi ha altres 50 més preparades que es muntaran al Clot de la Font el dia de La Sang, el 10 de juliol.
 


Un exit de participació, com podeu vore a les imatges, amb molta gent present i on els xiquets/tes han gaudit muntant les caixes nius. Cal indicar que cadascun dels xiquets/tes han posat el seu nom en les caixes que han muntat.
 

L'objectiu de l'activitat és facilitar a les esmentades especies que puguen fer el seu niu i, a la vegada, incrementar de forma natural els elements per a lluitar contra plagues d’insectes sense danyar el medi ambient.
 
 
El Centre Excursionista ha estat l'encarregat d'obtindre la fusta, preparar els elements de les caixes-nius que acoblen els xiquets i que s'instal·laran en distints punts del poble i terme.