L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 2 de juny del 2019

Exitosa participació del Club de Patinatge en el Trofeu de Xeresa


El Club Patinatge Artístic de  Tavernes ha participat aquest dissabte en el tradicional Trofeu de Xeresa amb una nombrosa i destacada participació que fa sentir molt orgullosos a tots els components i familiars del club.


Ha estat una alegria i una satisfacció el vore, especialment, a les més menudes del club competint per primera vegada i fent-ho tan bé. A seguir així!


Els resultats obtinguts foren bons i tot seguit us deixem els resultats de les patinadores que van pujar al podi. Enhorabona a totes i a la resta de participants per l'esforç realitzat!

Aitana Franco - 1a en nivell 6
Iris - 1a en nivell E
Alexandra Cristobal - 2a en nivell E
Nuria Solanes - 3a en nivell E
Gala - 1a en nivel Mini
Angels - 3a en nivell Mini

I un avís a tots els afeccionats: Recordeu que el pròxim dissabte el club celebra el III Trofeu de Patinatge Artístic. Us esperem a tots i totes per a gaudir d'un esport preciós.

Remés pel club