L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 2 de juny del 2019

Els alumnes del taller d'ocupació "Labora" milloren els passos de vianant d'accés a Correus



Els alumnes del Taller d’Ocupació "Labora" han habilitat dos passos més de vianants com a accessibles en la zona d'accés a Correus. Els treballs es van acabar ahir dijous i presenten els nous passos l'aspecte que podeu observar en les fotografies que publiquem.

El taller d'ocupació actua al voltant de Correus i en concret en els passos de vianants que en el seu dia es pintaren en els carrer d'en front sense modificar l'alçada del rastell, amb la qual cosa eren completament inaccessibles. Els treballs modifiquen el rastell a cota zero i per tal que complesquen la normativa d'accessibilitat s'instal·len també taulells específics per a les persones invidents.

L'objectiu és facilitar i assegurar l'accés a tothom, sense cap tipus de problema ,a l'oficina de Correus, un dels serveis més usats pels vallers. Al mateix temps, i de manera indirecta, també s'ajuda a crear un trajecte accessible al Camp d'Esports i Poliesportiva pel carrer Metge Paco Valiente, paral·lel al passeig de Colom.




Aquesta tasca es completa amb la millora que ara es du a cap també pel taller d'altres dos passos de vianants en la zona, en concret els que faciliten l'accés des del passeig de Lepant a Correus i a la farmàcia.

El govern de Compromís ha invertit quasi 200.000 euros, aconseguits per l'Ajuntament en subvencions de la Conselleria d’Economia Sostenible, en aquest taller, i amb aquesta aportació s’està millorant l’entorn i l’accessibilitat dels carrers vallers a més d'oferir ensenyaments teòrics als alumnes participants.