L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 29 de juny del 2019

El plenari de renuncia de Jordi Joan serà el pròxim dia 2



L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha convocat per al pròxim dimarts dia 2 a les 20 hores el plenari extraordinari on farà efectiva la seua renuncia a l’alcaldia de Tavernes i a la condició de regidor. La convocatòria del plenari es va firmar dijous i està publicada al web municipal on apareix també com a primer punt de l’ordre del dia la presa de possessió com a regidora pel PSOE de Lara Romero en el primer punt.

Una altra novetat sabuda ahir és que la regidora situada el nové lloc de la llista de Compromís, Pilar Ausina, que va ser regidora de turisme en la passada legislatura, ha renunciat a l’acta de regidora per motius laborals i de formació personal, en estar estudiant un màster. Serà per tant Emili Enguix qui arreplegarà l’acta de regidor. Es dóna la circumstància que aquest regidor ja va formar part de la passada corporació, on va exercir els darrers mesos les responsabilitats de l’àrea d’agricultura.

Com indica la legislació vigent,  la sessió extraordinària està convocada per Jordi Joan, l’alcalde de Tavernes fins que no se celebre la sessió i el consistori en prenga coneixement. Una vegada acabada la sessió queda vacant l’Alcaldia i assumeix les funcions el primer tinent alcalde.


Una vegada celebrat el plenari de renuncia de l’actual alcalde, la llei marca un termini de 10 dies per a convocar el plenari d’investidura del nou alcalde, però tot apunta a indicar que serà tres dies després, en concret el pròxim dia 5 a les 20 hores.

De tota manera, cal dir que  no està firmada la convocatòria d'eixe plenari d'investidura que haurà de firmar  Sergi González, que serà l’alcalde en funcions per la seua condició de primer tinent d’alcalde a partir del dia 3, i per tant és ell qui ha de convocar el plenari.

Un plenari que serà també extraordinari i on, si no passa res estrany o siga un pacte de les altres forces polítiques, serà elegit ell mateix com a alcalde de Tavernes com a candidat de la llista més votada.