L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 8 de juny del 2019

El Centre Ocupacional Valldigna té nou equipament esportiu


 

El Centre Ocupacional la Valldigna té un nou equipatge per a jugar la lliga de colpbol gràcies als dos nous patrocinadors, les empreses locals Atmosfera Sport i Ferreteria Decofer, que han donat la nova equipació que ha estat dissenyada pels alumnes del centre ocupacional.
 


La donació es va presentar ahir en el transcurs del partit jugat entre el PS Jose i el Centre Ocupacional la Valldigna, un acte al qual van assistir David Talens i Antonio Rodriguez, gerents de les empreses. En agraïment, la directora del Centre Ocupacional Valldigna, Olga Valldigna, en nom de l'entitat els va obsequiar amb un detall elaborat pels alumes del centre.
 
 
El partit s'incloïa dins de l'activitat d'esport inclusiu que es fruit de la col·laboració entre el Centre Ocupacional la Valldigna i el Col·legi Patronat Sant José dins del programa "Enllaçat a la Vida", que té com a objectiu que les persones amb alguna dificultat o disfuncionalitat puguen compartir i practicar esports que facilite la integració social.