L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 9 de juny del 2019

Dimarts s'inicia la matrícula per als cursos de natació en la piscina municipal oberta.





La piscina ofereix tres cursos de natació, dirigits tant a xiquets com a adults, per als nivells d’iniciació, perfeccionament i manteniment. Les inscripcions començaran dimarts dia 11 de juny per a uns cursos que tenen una durada de 3 setmanes i un preu de 33 euros. Este preu serà més reduït en cas d’inscriure-hi més d’un fill de la unitat familiar: 25'40 euros. L'edat mínima per a inscriure's són els nascuts l'any 2014.
Durant l'estiu hi haurà la possibilitat de bany i natació lliure, ja que s’adequarà un carrer de la piscina per a poder nadar sense interferir amb la resta d’usuaris.La piscina d’estiu ja ha obert el servei als banyistes, després de les tasques de manteniment i adequació escaients efectuades per l'Ajuntament. 
La piscina va entrar en funcionament el passat 3 de juny amb òptimes condicions per a acollir els veïns de Tavernes, que podran gaudir del servei fins el mes de setembre.