L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 6 de juny del 2019

Demà se celebra la XX Festa de l'Esport


La XX Festa de l'Esport, cita anual de la Regidoria d’Esports de Tavernes amb els esportistes vallers que han destacat al seu club, se celebrarà demà a partir de les 19’30 hores en la Casa de la Cultura.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, ha convidat els veïns de Tavernes a gaudir de la Festa de l’Esport i a  “retre l’homenatge que es mereixen els nostres esportistes locals. Tavernes és un referent esportivament parlant i això és fruit de l’esforç i dedicació que realitzen dia a dia tots i cada un dels esportistes, tècnics, directius i pares. L’Ajuntament dóna suport, i en donarà sempre, als clubs en totes les activitats que organitzen”.

Imatge de la Festa de l'Esport 2018

Enguany són 161 els nominats dels clubs de la localitat, a més de les nominacions  honorifiques que són en  motociclisme a Rafa Díez Cremades, en King Boking  a Ivan Meló Palomares i Júlia Cremades Escamilla; en tenis a Clara Gascón Magraner; en bàsquet a l’equip aleví femení del club de bàsquet Tavernes  i una nominació especial al projecte “Enllaçant la Vida”coparticipat pels alumnes d’ESO del Col·legi P.S.JOSE i els membres del Centre Ocupacional La Valldigna.

Quan als nominats especials estan el campió d’Espanya de marxa nòrdica Ramón Àlvarez Borràs, a una persona amb una dilatada trajectòria esportiva en defensa dels colors de la U.E. Tavernes, José Angel Vercher Grau “el Monget”, al que ha estat ànima mater del club d’halterofilia com haltera, entrenador, director i president del club, Francisco Felis Cardona “gato”;  un gran jugador del rugbi, entrenadors, directiu i fins i tot àrbitre al llarg de 50 anys, Francisco Clar Peris “Paco dels Bous” i a una empresa local, col·laboradora en moltes activitats esportives, com és el cas d’Alpesa SL.

A més a més, hi ha altres 161 nominats pels clubs de la ciutat qui voren premiat el seu esforç i sacrifici en la pràctica del seu esport favorit, en la defensa dels colors del club i en haver posat el nom de Tavernes en els llocs més alts.

L’acte estarà presentat pel periodista Salvador Talens, un gran professional, i de la qual cosa ens alegrem, per vore’l de nou dedicat al món esportiu i en la festa de l’esport vallera després del greu accident que va patir.