L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 5 de juny del 2019

Demà dijous presentació de "Sonatines i sonats" de José "Colero"



La Casa de la Cultura acull demà dijous, 6 de juny, la presentació del llibre “Sonatines i Sonats” de José “Colero” (com  a ell, li agrada firmar els escrits). Hi intervindran l'autor, la regidora de cultura Encar Mifsud i Núria Senda, d'Edicions del Bullent.

El llibre va ser premiat amb el 1r premi del certament 2018 de poesia satírica de la localitat de Pego (Marina Alta) i està dedicat als que, de manera conscient o inconscient, fan de la bogeria un mitjà de vida.

Hi ha tants tipus de Sonats que és impossible dedicar-se a tots en un sol llibre; ací trobem sonatines polítiques i electorals, sonatines reials, patriòtiques, lingüístiques, comunicatives, costumistes... Poemes satírics a l’estil faller que posen l’èmfasi a destacar la bogeria que patim cada dia.