L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 1 de juny del 2019

Avui celebrem la 11a edició de la Dansada Popular

 
El Grup de Balls Populars de Tavernes, en col·laboració amb l'Ajuntament, ha organitzat per avui l'11a edició de la Dansada Popular, que es celebrarà  a partir de les 19 hores, amb un recorregut que començarà des del carrer Major fins a la plaça Major. La concentració per a l'esdeveniment cultural, social i patrimonial de gran bellesa serà a les 18.30 hores al local del grup de balladors vallers, situat al passeig de Lepant, 45.
 
La dansada és totalment lliure i gratuïta per a totes les persones que vulguen participar-hi, per a ballar acompanyats, lliurement i amb roba de carrer o indumentària tradicional. Així, la Casa de la Cultura estarà oberta per a utilitzar-la com a vestidor abans de la dansada i després. Per a participar-hi, cal confirmar l'assistència al telèfon 655 487 864 (Susana), mitjançant un whatsapp.
 
Us esperem a tots, amb ganes de ballar i passar-s'ho bé, alhora que ens acostem junts a la nostra cultura i música tradicional!