L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 22 de juny del 2019

Activitats per a demà, dia 23, vespra de Sant Joan

 
L'Ajuntament de Tavernes ha organitzat per a demà diumenge, dia 23, diversos actes festius amb motiu de la celebració de la nit de Sant Joan.

La primera activitat festiva ve de la mà de "Klez Circus" de la Troupe Malabó, que tindrà lloc a l'Avinguda de la Marina a partir de les 20 hores de la vesprada des de l'Oficina de Turisme.



"Klez Circus" ens proposa una travessia troupe de mossos de circ que s’acosta als tres metres d'alçària i arriba a la nostra platja des de l'est. Perduts després d'un llarg viatge, deambulen pels carrers un total de sis artistes de la pista russa, amb la seua carpa metàl·lica mòbil de quatre metres d'alçària amb trapezi fix itinerant. Un circ molt peculiar amb música original creada per a l'ocasió i un bateria que toca en directe a ritme de swing, jazz i country i un trapezi, com a colofó de l'estructura. Un recorregut ple de sorpreses.

La segon activitat de la nit de Sant Joan és el correfoc amb els "Dimonis de Mislata" i la "Valltu-ka" amb un espectacle de focs d'artifici que començarà a les 23 hores en el Passeig de la Goleta des del Parc del Llac fins al Canal.



El correfoc és una manifestació festiva tradicional amb ús d’artificis pirotècnics de trajectòria erràtica i indefinida amb subjecció. Per assistir a l'espectacle de prop es recomana portar pantalons llargs vaquers, calçat tapat, samarreta de cotó, ulleres i gorra. Atenció: està prohibit usar artificis pirotècnics aliens als de l'organització.