L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 5 de juny del 2019

1r fake news (falsa noticia) després d’eleccions: No han fet res




Encara no hem començat la nova legislatura i ja comencen les “fake news”, les falses notícies. I de nou la candidata popular, com ja va fer abans i en la campanya electoral,  en els comentaris de facebook vol fer creure a la ciutadania que Compromís no va fer res en la passada legislatura. Igual pensa que el poble està boig, que es xupla el dit i que s’ho creu.

I vostè, què ha fet en 4 anys?  Res de res. Cal que ens explique que ha fet, que ens diga quins projectes ha impulsat o presentat per millorar Tavernes. Perquè només li coneixem votar sempre en contra a tot ( a la recuperació de la piscina per al poble, a la millora del col·lector, als pressupostos i les inversions que duien... etc, etc). No hi ha res més.

I vosté diu què Compromís no ha fet res? Els números i fets diuen el contrari, tot i que Compromís va heredar del PP un Ajuntament en la ruïna completa. Va, fem un repasset així per damunt? Ben per damunt de la passada legislatura... i després que la ciutadania es faça la composició de lloc que vulga

Deute

-  De 27 milions de deute del PP, dels quals 16 milions eren amb als bancs, ara hi ha 5’5 milions totals
-  Pagar els 2 milions de l’aparcament que va destrossar el Passeig
-  Pagar 2 milions a Diputació del deute pel cànon de reciclatge que el PP va cobrar i no va pagar
-  Perdre  2 milions del cànon de l’aigua perquè el PP “se’l va menjar” fins el 2026
anticipadament.
-   Pagar 2’7 milions de factures anteriors del PP

Obres i serveis

-  Dedicar 1’6 milions a reparació de voreres i carrers del poble
-  Dedicar 0’5 milions a asfaltar camins del terme
-  Canviar la pràctica totalitat de jocs infantils del poble i platja
-   Canviar butaques i escenari de la Casa de la Cultura
-  2 milions en la platja (urbanització zona de l’escoleta, l'asfaltatge carrers de La Sardina, remodelació de la plaça del rei Moro, naturalització del llac de la Goleta, rehabilitació de la zona de la torre de guaita...)  com a més importants.
-   Dedicar 1 milió a salvament i socorrisme, ampliar horaris, personal i mitjans i crear 3 platges accessibles (amb la d’enguany)
-   Crear 20.000 metres d’aparcament gratuït a la platja
-   Impulsar els festivals que han donat vita i guanys econòmics a la platja i poble, si eixos festivals als quals el PP s’oposa.
-   Mantindre tots aquests anys les dues banderes blaves
-   Invertir 3 milions per millorar el servei de recollida de fem i neteja viaria. Mes i millors mitjans, mes moderns i més barat que el contracte que teníem que era del PP
-   Aconseguir 4’7 milions en programes d’ocupació i inserció laboral que han servit per contractar 600 vallers i valleres
-  Invertir 700.000 euros en les millores en les instal·lacions esportives
-   500.000 euros en nínxols i altres millores en el cementeri
-   Inversió 1’5 milions en l’empresa de millora de l’enjardinament del poble

Projectes grans que portaven anys paralitzats


- Redactar, aprovar, etc. tot el projecte del col·lector de la platja pendent del 2006. Inversió de 3’5 milions d’euros i va començar el passat abril
-   Recuperar la concessió de la piscina coberta (7 anys de litigis judicials des del 2011), redactar el projecte d’acabament i destinar 800.000 euros per a les obres
-   Completar el projecte de la depuradora previst en el 2004 i que el PP no va fer. El projecte (22 milions) està redactat i falta aprovar-lo la Generalitat.
-    Impulsar el projecte de circumval·lació pendent del 2004. El projecte ja està redactat per carreteres de la Generalitat.
-    Impulsar l’electrificació del Golfo, pendent del 2003 (projecte  aprovat, autoritzat i en fase expropiació terrenys  per començar les obres)
-    Impulsar la connexió de la Goleta amb el Cami Reial, pendent dels 1990 (el projecte ja redactat per Diputació, aprovat i pot començar prompte)
-    Redactar el projecte del mur del Vergeret, que permetrà solucionar l’empastrà del PP autoritzant edificacions en zones inundables
-    Redactar i presentar a la Generalitat les memòries valorades per a la millora dels CEIPS del poble en el Pla Edificant.

Varis

-  Pagar els funcionaris els endarreriments de sous derivats de la nova catalogació de llocs de treball, cosa que el PP va tindre paralitzada alguns anys i no va fer.
-    Millorar els mitjans de la brigada rural amb dos noves màquines pesants i remolc


Vol que continuem o ja n'hi ha prou? I tot això amb un Ajuntament que per, arruïnat, estava intervingut pel Ministeri d'Hisenda fins el 2017.   Els fake news, les falses noticies, com s’està denunciant en tots els mitjans de comunicació són un perill per la desinformació que donen a la ciutadania. Nosaltres no anem a deixar-ne passar cap.  I els desmuntarem.