L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 25 de maig del 2019

VII edició de la Lliga Intermunicipal de Basquet



La "VII edició de la Lliga Intermunicipal de Basquet" que organitza el CB Tavernes amb la col·laboració de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament ha reunit a més de 500 participants d'equips de poblacions de la Safor-Valldigna, la Ribera i la Costera.

Les categories participants han estat prebenjamí (15 equips), benjamí (17 equips) i aleví (8 equips) i les empreses col·laboradors han estat Frutas Tono i Dulcesol.
 


El lliurament de trofeus ha estat efectuat pel president del club, José Llinares, el regidor d'esports Josep Llacer i l'alcalde Jordi Joan.
 
Els més de 500 xiquets i xiquetes practicants del basquet han participat en un esdeveniment on cal destacar l'esforç i interés dels clubs i el treball de promoció que efectuen entre els mes menuts, una faceta on a més l'esportiva cal destacar-hi l'harmonia, la companyonia i l'esportivitat que sol haver-hi de sempre en la competició.