L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 17 de maig del 2019

Uns 680 vallers i valleres recolzaren ahir Compromís.





Ho sabíem. ¡I tant com ho sabíem que alguns bufarien i bufarien de malicia en vore la plaça plena!! El que no pensàvem mai es que foren tan atrevits i capaços de mentir davant l'evidència.  No volíem entrar en en balls de xifres i no havíem dit quants n'eren en l'acte de Compromís.

I ara ens trobem amb gent diu que n'eren 300 els assistents. ¿Com es pot dir això quan es van llogar 600 cadires i totes menys 60 estigueren ocupades?. Mireu la fotografia. Parla per ella sola sobre la gent que hi havia.

La capacitat de la Casa de la Cultura, entre dalt i davall són 520 persones. Ho vam dir en un passat article en parlar del canvi de butaques.  L’any 2015 Compromís va omplir la Casa de la Cultura. Tot un èxit. Ahir, com a mínim, 680 persones van estar presents en l’acte de Compromís. No haguérem cabut en la Casa de la Cultura.



En el cercle, les 60 cadires no ocupades de les 600

I això ho sabem a) perquè sabem comptar 2) sabem fotografiar. Senzill no?

Compromís va contractar 600 cadires a una empresa i es varen ocupar totes menys unes 60 que es va quedar apilades davant la biblioteca.  O siga 540 persones en cadires assegudes. O més fàcil: 20 persones per 27 files. No falla.

Hi havia 30 persones assegudes en els banquets i en els laterals, en moments puntuals van ser vora 40. En comptem només 30 i ja suma 570 persones. 

 
Els laterals de la plaça estaven plens de gent dempeus.
Ara sumem les persones dempeus al voltant de la plaça (vore fotografies) i les del passadís i l'escalinata de la Biblioteca, unes 80 quan eren menys i 100 quan eren més, ja arriben només amb el mínim a 650 persones.

I per últim sumem els 24 que hi havia a l’escenari i 8 persones darrere dirigint l’acte i fent de “fontaneria”, sempre calculant amb mínims arribem a 680 persones.  I no hagueren cabut en la Casa de la Cultura. 

Entesos? Doncs fins la pròxima mentira que ens diguen als vallers i valleres: la tornarem a desmuntar.