L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 23 de maig del 2019

Un Ajuntament i un govern transparent, de cristall



El govern de Compromís ha tingut com a tret característic al llarg dels anys la voluntat i l'interes a informar sempre a la ciutadania de tot allò que afecta la gestió municipal: ha estat un govern amb transparència.


Moltes són les lleis que actualment obliguen a donar informació a la ciutadania, unes lleis nascudes com a reacció a les pràctiques corruptes d'alguns partits, però no hem d’oblidar que el govern de Compromís ja n’havia posat moltes en pràctica abans. L’Ajuntament era i és de cristall.

Els mitjans usats han estat molts: el web municipal, el BIM, l'emissió del plenari en directe, el perfil de facebook, xarxes socials... són mitjans  on pot acudir qualsevol ciutadà a cercar informació i que són bona prova de la transparència del govern municipal.