L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 4 de maig del 2019

Tavernes tornarà a beneficiar-se del programa JOOP



La gestió del govern de Compromis ha aconseguit que Tavernes torne a ser beneficiaria del programa JOOP, ( Jove Oportunitat), on estan implicades les Regidories de Serveis Socials, Joventut i Educació que dirigeixen respectivament les regidores Noe Alberola, Pilar Ausina i Bea Ferreres.

L'inici serà el proper 13 de maig i les reunions informatives es realitzaran al llag de la propera setmana. El programa és una iniciativa que tracta de donar una segona oportunitat a joves d'entre 16 i 21 anys que, per diverses circumstàncies, han aparcat els estudis.

Dins de la planificació del curs es treballara el reforç de les assignatures que comprenen proves d'accés i a més mitjançant una "couch", psicòloga especialitzada, treballaran les aptituds que cal per reprendre nous camins.


El treball en xarxa permet aprofundir en tot allò que envolta als nostres joves i donar-los l'impuls necessari. En conjunt és un programa molt complet on també es realitzen practiques, tallers, activitats a l'aire lliure i, com el seu nou indica, ofereixen noves oportunitats per als nostres joves.

Totes les activitats estan coordinades i supervisades per un membre de l'equip tècnic de Serveis Socials, Educadora Social i pels tècnics d'Educació i Joventut,