L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 22 de maig del 2019

Tavernes tindrà aquest estiu una tercera platja accessible al costat de Luna Park




Tavernes disposarà d’una tercera platja accessible després que el govern de Compromís, que governa l’Ajuntament, ha rebut el permís de Costes autoritzant les instal·lacions de platja vallera, on hi ha aquesta tercera platja accessible que s’ubicara en l’eixida a la platja al costat del restaurant Luna Park, al final de l’Avinguda de la Marina (foto superior).

Tal com ací vam avançar fa uns dies, el govern de Compromís havia realitzat un conjunt d’actuacions millorant l’accessibilitat en eixe accés a la platja a l’espera de rebre l’autorització de la Demarcació de Costes.



l'Ajuntament ha millorat l'accessibilitat d'aquesta entrada per ubicar la platja accessible

La regidora de Turisme, Pilar Ausina, demostrava ahir la seua satisfacció per aquesta tercera platja accessible que va a sumar-se a les altres dues existents, una en la genèrica Platja de Tavernes, en la plaça de la Safor, i l’altre a l’entrada de la platja de la Goleta, a la plaça de Mallorca.

Pilar Ausina confirmava que “hi havia molt d’interés entre el veïnat de la zona per disposar d’aquest servei en la part central de la platja,  i el govern de Compromís ha treballat per atendre les seues peticions”.  La regidora comentava que aquesta millora se suma a l'obtenció un any més de dues banderes blaves, la qual cosa demostra que la platja està atesa i manté la qualitat de tots els serveis i fins i tot els incrementa.


La regidora i l'alcalde amb una de les banderes blaves de l'any passat

Compromís ha millorat les instal·lacions amb nova dotacions d’elements de bany i ha incrementat l’horari del servei que es presta en les platges accessibles de manera que s’inicia el 16 de juny i fins al 15 de setembre habitualment en horari de 11 a 2 de la vesprada, però durant juliol i agost també es presta també per la vesprada de 16 a 18 hores, cosa que no passava en anteriors governs. També s’ha incrementat el nombre de persones que atenen als veïns/veïnes que necessiten aquest servei.