L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 25 de maig del 2019

Tavernes celebrarà un nou festival internacional en el pont del mes de maig a partir del 2020



Tavernes gaudirà amb un nou festival de música que es celebraria a la platja, en el pont entre l'1 i 2 de maig del pròxim 2020, sempre i quan les gestions, ja molt avançades, que du a cap el govern municipal de Compromís es tanquen per complert. 

Una important promotora de Madrid dedicada a l'organització  d'esdeveniments musicals i que manté molta presència en l'organització de festivals a Eivissa, està interessada a l'organització d'un festival que se celebraria el pont del 1 i 2 del mes de maig del 2020 que seran seran divendres i dissabte amb la qual cosa és factible la celebració i s'aprofitaria també la circumstància que eixos dies, festius en la comunitat de Madrid i altres punts de la geografia estatal, les platges valencianes solen gaudiren d'una bona ocupació.

Lloc on s'ubicarà el nou festival: el mateix de l'Iboga

La promotora prefereix pel moment mantindre el nom en l'anonimat i va presentar una proposta a l'Ajuntament de col·laboració per a llarg termini. A pesar de no conéixer el nom, si que ha trascendit que la promotora manté bones relacions amb grups de renom internacionals, alguns assidus en festivals com el FIB de Benicassim.

La promotora desitjava la signatura d'un conveni amb durada de quatre anys cosa que finalment no serà possible per problemes legals. Aqueix mateix desig va ser fa anys el dels organitzadors de l'Iboga Summer, però el responsable de festivals, el regidor Josep Llácer, ha recordat que, com s'ha comprovat, no ha estat necessari cap conveni per a assegurar la continuïtat del mateix any rere any. "El govern de Compromís donarà sempre suport dins de l'aposta decidida que hem fet els darrers anys. El nou festival, com tots els altres que se celebren, estan assegurats amb Compromís".

Iboga: prop de 50.000 espectadors, 1'5 milions d'impacte

El regidor de Compromís Josep Llácer ens aclaria ahir que la música no serà del mateix estil que els festivals actuals “perquè no hem de solapar  els mateixos estils, sinó diversificar, sinó al final desvestiríem un sant per a vestir-ne un altre. Molt important el fet de celebrar-se al maig amb la qual cosa ajuda a desestacionalitzar la platja i atrau turisme en una època que no existeix molta ocupació”. 

Ací recordava Llácer els esforços de l'Ajuntament d'oferir actes que ajuden aquesta desestacionalització, com la celebració del concurs de “arròs amb cigrons i panses”, típic de Tavernes i que cada any adquireix més renom entre els restaurants i cuiners valencians, o el trasllat de les activitats de falla de la Marina a principis de l'estiu, com a reclam turístic.

Festivern, la primera i gran aposta de Compromís que mai la dreta local ha volgut

Siga com siga, i si al final tot arriba a bon port, serà un "vaixell" més per afegir a eixe "Tavernes, un mar de festivals de música" que és l'eslògan que s'esta imposant en una aposta del govern de Compromís que obri noves expectatives a la platja i permet, sobre tot a un ample sector de població, entre ell els més joves, gaudir dels directes dels grups, molts de renom internacional, a la nostra ciutat.

El govern de Compromís ho té clar, i ho ve dient de fa uns anys: És una aposta de benefici a la platja i Tavernes, que està donant resultat i que, a més a més, esta posant a Tavernes en el mapa de les destinacions dels grans esdeveniments musicals.