L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 3 de maig del 2019

Tavernes acollirà a juny una sessió de "Placemaking Week Europe 2019", la major conferència europea per tractar el desenvolupament urbà.


Tavernes acollirà el pròxim mes de juny una de les sessions del "Placemaking Week Europe 2019", la major conferència i reunió europea per tractar el desenvolupament urbà i la transformació de l’espai públic.

Les jornades, que estan organitzades per "La Marina de València" reuniran entre el dia 12 i 15 de juny un total de 400 professionals, procedents de 50 països distints de tota Europa i del Món.

Les gestions de l'alcalde, Jordi Joan, davant "La Marina de València" han fet que els responsables hagen elegit Tavernes per a celebrar una jornada de treball, en concret el dia 12 de juny, on visitaran la ciutat uns 30 arquitectes i en la sessió de treball efectuaran una anàlisi de la situació del barris de la part alta de ciutat, oferiran una pluja de idees i una proposta tècnica per revitalitzar-los.

El propi alcalde Jordi Joan ha confirmat en el seu facebook aquesta jornada de treball, per a la qual l'Ajuntament ja ha rebut la visita de Ramón Marrades, director estratègic del Consorci València 2007 La Marina i Charlot Schans, codirectora dels Placemaking Week Europe. Tots dos els veiem fotografiats a la porta de l'Ajuntament amb l'alcalde, Jordi Joan, el regidor d'urbanisme, Josep Llácer, de Compromís i el tècnic municipal Andrés Moscardó.

Jordi Joan ha confirmat en el seu perfil de facebook que el govern de Compromís treballa en un projecte per a transformar la zona nord de Tavernes, de manera que els barris del Cantalot, Calvari i Patronat, tinguen tot tipus de serveis i siguen més atractius per a la gent jove i poder desenvolupar allí amb més comoditat el seu projecte de vida.

El treball de la jornada es confia beneficie Tavernes que podrà conéixer distintes propostes de com regenerar i millorar els barris de la part alta de la ciutat.

Aquest programa pot ser un complement de l'altre projecte en el que es treballa dins de la convocatòria de Fons Europeus URBACT, anomenat "Circular Cities" i del qual vam informar ací en La Cotorra fa uns dies.