L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 1 de maig del 2019

Reparació de voreres i escocells en mal estat en la zona dels Sequers



L'Ajuntament de Tavernes està procedint a la reparació dels escocells en mal estat situats en les voreres i espais de vianants de la urbanització dels Sequers. El conjunt d'obres afecta a un conjunt de carrers de la zona de Sequers i adjacents, tots en mal estat majorment pels efectes dels arbres plantats en les voreres.



L'execució de les obres incloses en el projecte redactat pels serveis tècnics municipals pretén solucionar un conjunt de necessitats com:

 ‐ Reparar i repavimentar els espais al voltant dels escocells situats en les voreres i espais de vianants dels carrers esmentats.

‐ Millorar la seguretat per als vianants que utilitzen eixos vials.



Les obres suposen una inversió de 120.000 euros que no ha necessitat fer cap préstec. Esta inclosa en el capítol d'inversions del 2018, aprovada en el plenari d'abril només per Compromís i es paga del romanent positiu del pressupost del 2017.