L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 3 de maig del 2019

Presentació del llibre "Contem històries de dones d'ací"


La Biblioteca Municipal va acollir ahir la presentació del llibre "Contem històries de dones d'aci",de les germanes de Sueca, Rosa i Manola Roig (escriptora i il·lustradora respectivament), un llibre escrit per a persones de totes les edats, escrit amb una prosa senzilla, emotiva i divertida. amb les explicacions a càrrec de l'acadèmica Vicenta Llorca i de Jaume Talens.
 
 

Un recull amb històries de dones d'ací (Isabel de Villena, Dolores Cortés, Ana Lluch, Concha Piquer, Rosa Serrano, Carmen Alborch...) així fins a 21 dones valencianes i el presentador, Jaume Talens, contant històries de dones de la taula. 
 
Un acte planer que volia en cert aspecte recordar i celebrar la diada del 23 abril "Dia del Lllibre"