L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 7 de maig del 2019

PLENARI MAIG 2019: 22 milions d'euros és la proposta per millorar els centres públics


 
El govern de Compromís lliurarà abans que acabe la legislatura les memòries valorades de les obres a realitzar pel Pla Edificant en els centres públics de Tavernes. Les inversions total poden ser superiors als 22 milions d’euros sempre que la Conselleria accepta les  millores presentades.

El regidor Perfecto Benavent confirmava que ja estan acabades les memòries valorades del Divina Aurora, on es contemplen obres per valor de 3’5 milions, del Magraner per valor de 2’3 milions, mentre en el institut Jaume II el Just la proposta inclosa en la memòria és executar una inversió de 15 milions d’euros en el centre nou. Actualment s’està acabant la memòria valorada de l’Alfàndec que pot arribar fins els 700.000 euros, amb la qual cosa indicava “les memòries valorades es lliuraran a la Conselleria abans d’acabar la legislatura”.


El regidor Perfecto Benavent en el centre de la imatge

Perfecto Benavent va recordar que el pla de treball establert pel Govern de Compromís per redactar totes les memòries valorades ha tingut com a base, quan els procediments administratius. la memòria del CEIP Sant Miquel, que es va presentar el passat març a la Conselleria, per un valor superior al milió d’euros.

Aquesta memòria valorada es va redactar amb total cura i atenció, i fins i tot es van realitzar diverses reunions en la Conselleria tal com avançava la redacció perquè no hi hagués res que poguera entorpir el projecte final.

La memòria del Sant Miquel ha servit com a base i model per a redactar la resta de centres públics, una tasca que ha estat complexa, costosa i llarga en el temps per la importància de les actuacions i la quantia de les inversions a realitzar. Seria una inversió superior als 22 milions d'euros i que canviaria per complert l'aspecte dels centres públics vallers.


La memòria valorada del Sant Miquel ja està presentada a Conselleria per valor superior a 1 milió d'euros


Segons la normativa del Pla Edificant, una vegada la Conselleria tinga les memòries valorades, les estudiarà i procedirà a aprovar-les, si cal. Aleshores començarà el procediment de redacció del projecte definitiu, per a la qual cosa se li donarà una subvenció a l’Ajuntament, i després ja serà el procediment habitual en qualsevol obra pública: aprovació del projecte definitiu, licitació, adjudicació i execució de l’obra.