L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 1 de maig del 2019

PLENARI EXTRAORDINARI: Simplement va ser celebrar el sorteig de les meses electorals del 26M


L'Ajuntament va celebrar ahir plenari extraordinari per tal d'elegir presidents i demés components que estaran en les meses electorals el pròxim dia 26 de maig, en que se celebraran les eleccions municipals.

Només era això: celebrat el sorteig, que és public, però per la normativa de protecció de dades no es diu els implicats, de manera que els nomenats rebran en sa casa la correspon citació i normativa al respecte. 

La sessió va ser aprofitada perquè el secretari municipal aclarís alguns conceptes sobre els funcionaris municipals que col·laboren en les distints meses electorals, on va explicar la normativa que emana del Ministeri de Justícia i de la Delegació del Govern. 

El plenari va tindre una durada de poc mes de 6 minuts. Al final, els regidors de Compromís van expressar la renuncia al cobrament de la dieta que els correspon per assistència al plenari.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tots sabem a que anaven el PP i el PSOE. De Edu no ho esperavem.