L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 19 de maig del 2019

Millores en l'accessibilitat de les escales de la platja. Una tercera platja accessible vallera.



L'Ajuntament de Tavernes està efectuant diverses obres de millora d'accessibilitat en les zones de pas a la platja amb l'objectiu de facilitar el trànsit general d'usuaris i en especial les persones amb necessitat motrius.


Les fotografies que us oferim estan preses en la placeta del Pintor Pinazo (al costat del Luna Park) un lloc on el govern de Compromís planteja la instal·lació de la tercera platja accessible vallera i encara que la zona serà de dimensions un poc més reduïdes  que les altres gaudirà dels mateixos serveis.


Actualment hi ha dues platges accessibles, situades pràcticament cadascuna a un extrem de la zona urbana, una a l'entrada de la Goleta i l'altra en la plaça de la Safor. La posada d'aquesta tercera permetrà oferir el servei a la zona centre de la urbanització platgera.