L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 7 de maig del 2019

L’ESTAT DE LA QÜESTIÓ: El projecte d’acabament de la piscina coberta i els 800.000 euros per a executar les obres.



Una vegada més ens hem topat que hi ha qui enganya al poble  en parlar de la piscina coberta. I una vegada més, hem d'explicar coses explicades ja mil vegades, ací i en els plenaris: l'Ajuntament, el govern de Compromís, ha estat 8 anys lluitant per recuperar la piscina per al poble.

La piscina ha estat vora 8 anys (2011-2018 inclosos) en mans de la justícia després de la “fallida econòmica” de la concessionària, perquè vora 8 anys ha tardat la justícia en dictar sentència. Tant costa això d’entendre? ¿No hi ha trellat per comprendre que sense sentència judicial a favor l’Ajuntament no es podia fer res per recuperar la piscina per al poble?.  

La sentència a favor de l’Ajuntament es coneix el passat setembre. La sentència és l'aval judicial a tota l’actuació del govern de Compromís, que ja podia iniciar la recuperació de la propietat de la piscina per al poble i els tràmits d'acabament de les obres.

Només Compromís va aprovar destinar 800.000 euros per acabar la piscina
I què va fer Compromís nomes conèixer la sentencia judicial?

1- Va aprovar encara en setembre la liquidació amb l’empresa concessionària


2- Va contractar eixe mateix setembre l’equip d’arquitectes de Tavernes “EB Arquitectura i Urbanisme Safor 7 SLP” la redacció del projecte per a acabar les obres de la piscina coberta, equipar els instal·lacions i adequar-la per a l’ús públic.

3- El mes de desembre va crear la partida de 800.000 euros en el pressupost del 2019, diners que es destinaran únicament i exclusivament a les obres d’acabament. I eixa partida es va aprovar en el plenari de desembre amb els únics vots a favor de Compromís!  

Després de 8 anys de treballs, 8 anys en mans del jutge, hem d’escoltar que Compromís no vol acabar la piscina... quin poc trellat! Molt trist escoltar afirmacions que només tenen com a objectiu mentir, enganyar al poble. Per què diran eixes coses amb tan poc trellat? 

Si voleu més informació cliqueu l'enllaç
 

Una entrevista en la televisió completa i detallada sobre la piscina. I dient la veritat!





Les opinions expressades són només les del blog i de ningú més.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No tenen massa sentit comu quan diuen que faran coses que ja s'estan fent