L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 30 de maig del 2019

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Cal una llei que prohibesca l'odi?


Pot ser siga necessària una llei d'odi per a no odiar-nos. L'actual situació ha portat a certs polítics a vore molta perversió en les campanyes electorals i atacs morals que els deixen en una certa impotència.


No és cap novetat. Ja fa temps que note falta de carinyo i comprensió en les paraules, que cada vegada hi ha més insults i no anar a fets, que es posa davant l’odi que no les raons.
És de ser civilitzats, pulcres i educatius, si s’exposaren arguments.  Però l'insult es nota més, i va com la traca a més.

Només ser alcalde amb majoria absoluta Jordi Joan, ara alcalde en funcions de Tavernes, va tindre (encara té) tota una coral diària al Facebook contra ell. Entre el dret d'opinar i l'insult hi ha un tram que coneixem porta l'odi. La norma actual de la fiscalia ho marca molt bé i demana que entre la denuncia d'ofici. Si volem regenerar la política hem d'acabar amb els insults. Que fa dividir a la societat per a que quatre incultes puguen dir, escriure o animar a altres a odiar.

La política ja es pesada per a  permetre la  incivilitzat  de l'insult i de l'odi. Un motiu perquè persones decents no vulguen entrar en política i deixar  a caresdures que tinguen el poder.

Com deia Joan Fuster: “això em faltava a mi perdre el temps odiant”....  Però en aquesta societat no anirem units, si una part no para d'odiar.

I jo veig el que li cau al meu alcalde des d’un grup que es dedica tots els dies a atacar amb despreci. Entenc que la seua família, amb eixe malviure, siguen els primers indignats. La norma del 24 de maig caldrà aplicar-la per no fer una societat feixista, com a l'exterior ja estan observant que passa. 


              Jaume Talens