L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 17 de maig del 2019

L'Ajuntament renova la pintura viària del carrer Les Creus




L'Ajuntament ha finalitzat aquesta dies el repintat dels senyals viaris del carrer Les Creus amb l’objectiu de millorar la seguretat ciutadana. La pintura usada, com es habitual és antilliscant i reflectant per a incrementar la visibilitat i la pròpia seguretat ciutadana.

Amb aquesta actuació, continuen els treballs de renovació de la pintura viària del terme municipal de Tavernes cosa que ha implicat el manteniment i millora de la senyalització horitzontal per tot el poble i la platja. 




Els treballadors contractats per l’Ajuntament de Tavernes a través del programa de garantia juvenil per a joves EMPUJU, són els encarregats de renovar la pintura viària del terme municipal seguint les directrius de seguretat de la Policia Local.  A més, l’equip està assessorat pel departament d’activitats tècniques del municipi, així com dels membres de la Brigada Municipal.
 
Els treballs duts a cap els darrers mesos han servit també per senyalitzar els nous passos accessibles de vianants de la zona de la Plaça del Prado i els carrers adjacents. En totes aquestes actuacions, els treballadors s’ajuden de la màquina de pintura viària professional adquirida per l’Ajuntament.