L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 2 de maig del 2019

La Unió Democràtica de Pensionistes celebra el dia 1 de Maig



La Unió Democràtica de Pensionistes de Tavernes que presideix Juan Bautista Escrihuela va celebrar ahir per primera vegada la celebració del Dia del Treballador, 1 de Maig, amb un dinar de germanor en el pavelló d'usos múltiples que va reunir sobre les 240 persones.



L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde Jordi Joan que en el seu perfil de facebook ha donat l'enhorabona a la UDP de Tavernes per aquesta iniciativa i els anima a enfortir i potenciar l'associació perquè així, i amb el nou impuls que està donant-li la nova directiva, fa més forta l'entitat però també s'enforteix Tavernes en el seu teixit associatiu.

 

El duo "Pacific Blue" al qual es va unir el cantant Vicent Torres animaren el fi de festa, amb cançons típiques i bailables per als afiliats, com es veu a les fotografies.

Basat en Facebook